Skönhetsvård – från apoteket får ni goda råd

Det finns ett stort urval apotekskosmetika. Vår kosmetika ansvariga och övriga personalen hjälper er med att hitta det som passar just er, bland våra hudvårdsprodukter . Vi har produkter för daglig hudvård, samt för skötsel av problemhy.

I vårt sortiment finns följande produktmärken:

ACOACO_logo_2016 (1)

ACO grundades år 1939 som produktmärke för det svenska apotekets egna produkter. I ACOs laboratorium utvecklas idag sådana produkter som passar hyn för det nordiska klimatet. I ACOs produkturval finns det produkter både för känslig hud och läkemedelspreparat. Bland hudvårdsprodukterna finns varsamma, men effektiva produkter för alla behov, både för vuxna och för barn. Förutom ansikts- och kropssvårdsprodukter finns det effektivt skyddande solprodukter för hela familjen, produktserier för bl.a babyns hudvård, acne eller hudutslag, samt intimhygien.

ACOs hemsida

Avène

AVÈNE produkterna baserar sig på hälsokällvatten. Källvattnet lugnar och föryngrar hyn, dess verkan är känd sedan 1700-talet. Under senare tid har också hudläkare bekräftat källvattnets inverkan. Alla AVÈNEs produkter framställs enligt ISO 9002- kvalitetsstandarden. Produkterna är hypoallergena, inte komedogena (framkallar inte pormaskar) och är kliniskt testade under hudläkares uppsikt.
Avenes hemsida »lrp

La Roche Posay

La Roche Posay hudvårdsserie är främst planerad som stödvård speciellt för hudsjukdomar, samt för hy som är mycket känslig och lätt blir irriterad. La Roche Posays antioksidantiska och lugnande källvatten ligger som grund för produkterna. Produkterna har gjorts med kliniska undersökningar, dom är effektiva och vältolererade.

La Roche Posays hemsida

Vichy

Vichy produkterna innehåller källvatten, de är hypoallergena och täpper därmed inte till porerna. Produkterna är framställda i läkemedelsindustrin och testade på känslig hud, under uppsikt av hudläkare. Vichy strävar till att förebygga och reparera hudens fysiologiska obalans såsom torrhet, uppkomst av rynkor, och cellulitbildning i vävnaderna. Vichy följer etiska tillvägagångssätt, som garanterar produkternas trygghet.
Vichys hemsida »

 

Saaren Taika

Saaren Taika – Nopea apu ihollesi!