Apteekista apua kauneudenhoitoon

Apteekistamme löytyy runsaasti laadukasta apteekkikosmetiikka. Kosmetiikkavastaavamme ja muu henkilökuntamme auttaa sinua mielellään sopivien ihonhoitotuotteiden valitsemisessa. Meillä on tarjota tuotteita niin päivittäiseen ihonhoitoon kuin vaikeampienkin iho-ongelmien hoitoon.

Apteekistamme löydät seuraavia tuotemerkkejä:

ACOACO_logo_2016 (1)

ACO perustettiin vuonna 1939 tuotemerkiksi ruotsalaisen apteekin omille tuotteille. Tänä päivänä ACOn omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle, pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävarasia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat mm. vauvojen ihon hoitoon, aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygeniaan.

Tuotesarjan omat kotisivut

Avène

Avène tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen, jonka ihoa parantava ja rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700 luvulta lähtien. Myöhemmin myös ihotautilääkärit ovat todenneet sen vaikutuksen. Kaikki Avène tuotteet valmistetaan ISO 9002 -laatustandardin mukaisesti. Tuotteet ovat hypoallergeenisia, ei komedogeenisiä (ei mustapäitä aiheuttavia) sekä testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa.
Tuotesarjan omat kotisivut »

La Roche Posay
Kuvahaun tulos haulle larocheposay

Ihotautilääkärien suosittelema La Roche Posay ihonhoitosarja on suunniteltu erityisesti ihosairauksien ja lääkehoitojen tukihoidoksi, sekä vastaamaan erittäin herkän ja ärsyyntyvän ihon tarpeita. Tuotteiden perustana on antioksidanttinen ja ihoa tehokkaasti rauhoittava La Roche Posay lähdevesi. La Roche Posay tuotteet ovat todistetusti tehokkaita ja kliinisillä tutkimuksilla osoitettu hyvin siedettäviksi. La Roche Posay muuttaa herkän ihon elämän.
Tuotesarjan omat kotisivut »

 

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.
Tuotesarjan omat kotisivut »